Automatisatie en bediening van rolluiken, poorten en zonwering

Op zoek naar de juiste oplossing voor het automatiseren van sectionale poorten, rolluiken of zonwering? Dan bent u bij Rollvolet aan het juiste adres. U kan bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment onderdelen voor automatisatie, bedieningen en veiligheid, buismotoren en veerassen.

Motoren voor rolluiken, schakelaars, tijdsklokken, afstandsbedieningen, zon-en windsensoren, ophefbeveiliging, noodhandbediening,… U vindt het allemaal bij ons. Wij werken met de gerenommeerde Europese merken Becker, FAAC, Elero en Nice.

Altron buismotor

Buismotoren

Buismotoren voor rolluiken en rolpoorten topkwaliteit : krachtig, betrouwbaar en (bijna) geruisloos. Uw motor kan optioneel ook uitgerust worden met een hindernisherkenning en een noodhandbediening.

Optische detectie

Optische detectie

Beveilig uw garagepoort of rolluiken met hindernisherkenning.
Sluit uw poort of rolluik zich al en loopt er iemand tussen de fotocellen door? Dan blokkeert het systeem onmiddellijk. Of gaat rolluik of poort opnieuw helemaal open.

Afrolbeveiliging

Met een afrolbeveiliging kan uw rolluik niet met hoge snelheid naar beneden rollen. We monteren een tegenlager op de as van het rolluik. Racet dat met een té hoge snelheid naar beneden? Dan blokkeert de afrolbeveiliging uw rolluik.

motor met noodhandbediening

Noodhandbediening

Wilt u uw rolluiken ook bij stroompannes openen of sluiten? Kies dan een motor met noodhandbediening voor rolluiken.
Met een meegeleverde zwengel of slinger draait u het rolluik manueel naar boven of naar beneden.

Onderdelen

Ophefbeveiliging

Met een ophefbeveiliging voor uw rolluik verhindert u dat inbrekers of vandalen deze optillen. Een ophefbeveiliging biedt dus extra bescherming omdat het zorgt voor een volledige blokkering van het rolluikblad wanneer iemand het probeert te openen.

Veerassen

Wij zijn de specialist voor het op maat maken of herstellen van veerassen voor rolluiken, industriële rolluiken en garagepoorten.
De veren worden bij ons exact aangepast aan het gewicht, de grootte en het type van het rolluik of de poort.

Schakelaars

Draaischakelaar, sleutelschakelaar of codeklavier,…? Kies voor meer gebruiksgemak en comfort voor de bediening van uw rolluiken, zonwering of sectionaalpoort.

Tijdsklokken

Uw rolluiken of zonwering automatiseren met een tijdsklok? Met een tijdsklok bepaalt u zelf op hoeveel tijdstippen u uw zonwering en rolluiken opent en sluit. U kan meerdere openings- en sluitingstijden instellen in functie van uw behoeften.

Afstandsbediening

Eén simpele druk op de toetsen ‘omhoog', ‘omlaag' en ‘stop'. Wij beschikken over een ruim assortiment aan afstandsbedieningen voor uw rolluik, sectionaalpoort of zonwering.

Zon-en windsensor

Een zon- en windsensor meet de snelheid van de wind en de intensiteit van het licht. Overschrijdt de wind een vooraf ingestelde snelheid? Dan gaan uw zonnescreens, zonneluifel of terrasscherm onmiddelijk naar omhoog.

Stuurkasten

Een schakelaar of badgelezer combineren met afstandsbediening én een tijdsklok? Uw rolluik bij een hindernis niet alleen laten stoppen, maar ook opnieuw laten oprollen? Een stuurkast voor uw rolluik of poort maakt dat - en nog veel meer - mogelijk.

Centrale besturing

Groepeer de bediening van je rolluiken, zonweringen en garagepoort met de Central Control van Becker. Zelfs uitbreidbaar voor verlichting, verwarming, camerabewaking,.. Bediening kan eenvoudig en vanop afstand met smartphone, tablet of pc

Vrijblijvend advies of offerte?

Een vraag over onze producten, prijzen of service? Ons team staat voor u klaar.

Neem contact op
Rollvolet

Rollvolet, uw comfort, onze missie

Al bijna 100 jaar maakt Rollvolet kwaliteitsvolle rolluiken, poorten en zonwering. Onze missie is om met onze producten bij te dragen aan uw comfort, veiligheid en privacy in uw woning of bedrijf.

Als familiebedrijf doen we er écht alles aan om u als klant de best mogelijke service te bieden. Een persoonlijke aanpak in combinatie met kwaliteitsvolle producten aan betaalbare prijzen dat garanderen we u. Wij fabriceren zelf in ons eigen atelier en werken uitsluitend met ons eigen team ervaren plaatsers.

Kom gerust ééns langs in onze showroom of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Fabrikant sinds 1920

Familiaal karakter

Gecertifieerde producten

Betaalbare topkwaliteit

Offerte aanvragen?

Wij bezorgen u een transparante prijsopgave op maat van uw wensen.

Gratis offerte