Doorzichtige rolluiken

Hebt u een eigen zaak? Dan staat de beveiliging van uw winkel of handelspand hoog op uw prioriteitenlijst. Winkelrolluiken en rolhekken zijn dé specialiteit van Rollvolet. Met onze doorzichtige winkelrolluiken zorgt u ervoor dat voorbijgangers uw producten ook ’s avonds en ’s nachts kunnen zien maar tegelijkertijd houdt u vandalen en inbrekers op afstand.

Uw rolluiken fabriceren we zélf in onze eigen werkplaats, volledig naar uw wensen. Wij adviseren u inzake de bediening en beveiliging van uw rolluiken En de plaatsing doen we uiteraard volledig zelf. Wij vertrekken niet vooraleer u helemaal tevreden bent.

Stalen rolluiken of aluminium rolluiken voor uw zaak, bedrijf of winkel?
Vraag gerust een offerte of bekijk onze technische fiches en realisaties.

Doorzichtige rolluiken voor winkels

Ruime keuze aan vormgeving en materialen

Hebt u een winkel? Dan mag uw uitstalraam ook na de sluitingsuren gezien worden. Maar niet zonder de beveiliging uit het oog te verliezen. Bij Rollvolet vindt u vier soorten doorzichtige, inbraakwerende rolluiken in aluminium, staal of polycarbonaat:

  • Rolluik met microperforaties: het zicht op uw uitstalraam is perfect. In de juiste kleur krijgt u een prachtige combinatie met het binnenlicht. Microperforaties combineren met volledig gesloten stukken is perfect mogelijk.
  • Rolluik met mazen: door de grote gaten zien de voorbijgangers uw uitstalraam perfect. Zonder de stevigheid van uw doorzichtige rolluiken in het gedrang te brengen. Het patroon van de gaten kiest u zelf.
  • Kettingrolhek: garandeert grote doorzichtbaarheid. Verticale schakels in aluminium of staal verbinden de horizontale staven van deze inbraakwerende rolluiken met elkaar. De verdeling van de schakels kan naar uw wensen aangepast worden.
  • Rolluik in polycarbonaat: dit exclusieve rolluikpantser is tot 92% doorzichtig. In de winter houdt het de kou buiten, in de zomer de warmte. Het vertraagt brand en incasseert zonder probleem zware slagen.

Meer weten over de bediening en veiligheidsopties van onze winkelrolluiken?

Onze winkelrolluiken kunnen zowel voorzien worden van een manuele bediening aangepast aan de zwaarte van het rolhek alsook van automatische bediening: draaischakelaars, sleutelschakelaars, afstandsbediening, codeklavier …
Voor uw veiligheid voorzien wij ook volgende opties:

  • Noodhandbediening: u opent en sluit uw doorzichtige rolluiken ook bij een stroomonderbreking.
  • Afrolzekering: een defect aan de motor? Uw inbraakwerende rolluiken rollen niet zomaar naar beneden.
  • Optische detectie of onderlatbeveiliging: uw rolluik stopt automatisch als het een hindernis detecteert.

 

Ook voor uw bestaande rolluiken hebben wij de nodige beveiligingsaccessoires in huis, zodat u deze volledig conform de wettelijke veiligheidsvoorschriften kan laten functioneren.

Fabrikant van Rolluiken sinds 1920

Familiaal karakter

Ijzersterke producten en garanties

Betaalbare topkwaliteit

Vrijblijvend advies of offerte?

Rollvolet, uw expert in rolluiken, zonwering en poorten sinds 1920

Neem contact op Technische fiches

Winkelrolluik of rolhek plaatsen?

Op zoek naar een specialist in het plaatsen en herstellen van winkelrolluiken? Neem gerust contact voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Vraag uw gratis offerte

Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, gif, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.