Zonnescreens plaatsen?

De plaatsing van screens voor uw ramen verhoogt uw comfort aanzienlijk. U beslist immers zelf wanneer en hoeveel zonlicht u binnenlaat. Daarmee krijgt u ook een betere controle over de temperatuur in uw woning en maakt u komaf met binnenvallende zonnestralen die het onmogelijk maken om tv te kijken of op uw computer te werken.

Screens worden aan de buitenkant van de ramen geplaatst waardoor het glas niet de kans krijgt om op te warmen door de zon. Onze zonnescreens houden tot wel 85% van de warmte buiten. Door de unieke structuur van de screendoeken behoudt u vrij zicht naar buiten maar voorbijgangers of buren kunnen niet naar binnen kijken.

Interesse in het plaatsen van screens? Neem contact.

Screens

Windvaste Screens

Het doek van windvaste screens is zijdelings voorzien van een speciale rits, waardoor het extra strak en uiterst stevig vastzit in de zijgeleidingen. Met deze Solidscreens van Rollvolet hoeft u zich zelfs bij felle windstoten geen zorgen te maken: het systeem is getest op windsnelheden tot 145 km per uur. Uw screens blijven dus mooi strak aan de buitenkant en langs binnen heeft u geen last van klapperende screens door de wind.

Het ritssysteem biedt nog enkele bijkomende interessante voordelen. In gesloten toestand is uw Solidscreen volledig insectenwerend. En aan uw terras, pergola of balkon kan het perfect ingezet worden als windscherm.

Screens op zonne-energie

Onze screens op zonne-energie combineren functionaliteit met duurzaamheid. Met onze geavanceerde zonnepaneeltechnologie zijn onze screens in staat om overdag zonne-energie op te vangen en op te slaan voor gebruik, zelfs bij weinig licht. Dit resulteert in een betrouwbare werking en biedt tegelijkertijd een lagere energierekening.

Geniet van de voordelen van geautomatiseerde bediening, verbeterde isolatie, privacy en veiligheid, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere en groenere leefomgeving. Ontdek de mogelijkheden van onze screens op zonne-energie en neem vandaag nog contact op met Rollvolet voor een duurzame upgrade van uw woning of bedrijf

screens zonne-energie

Screens op maat van uw wensen en de stijl van uw woning?

Onze screens worden gemonteerd door een uiterst kleine kast boven uw ramen te plaatsen waarin het doek zich oprolt. Uit alle RAL-kleuren kiezen we de tint die het dichtste bij uw gevel, ramen en bouwstijl aansluit. Zo valt het hele systeem van zonwering en screens nauwelijks op.

Bij nieuwbouw of grondige renovatie kan de kast van onze Solidscreen Niche volledig weggewerkt worden in de isolatie van uw woning. Opgerold ziet u van uw screen… helemaal niets.

Ook voor de doeken van de screens heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan kleuren en materialen, elk met hun specifieke eigenschappen. Samen met u bekijken we welk screens het beste aansluiten bij uw wensen.

Screens, uw comfort op de eerste plaats!

Voor uw gebruiksgemak kiest u uiteraard voor elektrische bediening van uw screens. Uw screens worden dan geleverd met een duurzame en stille buismotor die u naar wens kan bedienen met een draaiknop of afstandsbediening. Of laat uw motor aansturen door een tijdsklok en/of zonnesensor, zodat uw woning ook tijdens uw afwezigheid aangenaam koel blijft.
Screens van Rollvolet, niets dan voordelen:

  • Esthetische zonwering op maat van uw woning
  • Houd licht en warmte buiten.
  • Meer privacy, inkijk van buitenaf is bijna onmogelijk.
  • Insecten en vliegenwering dankzij zipscreens
  • Volledige automatische bediening mogelijk

 

Functionele en stijlvolle zonwering? Screens zijn wat u zoekt.
Vraag ons een offerte voor onze zonnescreens.

Vrijblijvend advies of offerte?

Rollvolet, uw expert in buitenzonwering, zonwering en poorten sinds 1920

Neem contact op

Zonnescreens plaatsen?
Wij staan voor u klaar.

Overweegt u de plaatsing van verduisterende of windvaste screens? Kom dan gerust kennismaken in onze toonzaal of vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag uw gratis offerte

Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, gif, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.