Terrasoverkappingen

Met onze vaste terrasoverkapping Piazza creëert u zonder dure verbouwingen een extra buitenruimte om ieder seizoen optimaal te genieten van uw terras of tuin. De Piazza is een van de modernste, meest stijlvolle terrasoverkappingen. In deze extra kamer – zeg maar pergola – geniet u van elk weertype. De Piazza beschermt u tegen schadelijke uv-straling, regen én wind.

 

Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden aangepast aan uw situatie en budget. Extra opties zoals windvaste screens, ledverlichting of verandazonwering zorgen ervoor dat u meer, langer en vaker zal genieten van uw terrasoverkapping.

Piazza terrasoverkapping

Gezellig tafelen op uw terras? Met de Piazza doet u dat natuurlijk op mooie en warme zomerdagen. Maar ook als het plots begint te regenen. Met deze pergola zit u altijd droog. Op de aluminiumconstructie voorzien we lichtdoorlatende, uv-bestendige polycarbonaat platen. Met de Piazza overkapt u oppervlaktes tot 7 meter breed en 4 meter diep in één deel, gekoppeld kan nog breder gewerkt worden.

Ontdek meer over vaste terrasoverkappingen?

Alle mogelijkheden in een handig overzicht.

Bekijk brochure

Personaliseer uw terrasoverkapping

Terrasoverkapping kunnen op veel manieren uitgebreid worden voor een optimaal comfort. Screens of verandazonwering zorgen voor extra bescherming tegen zon, wind of regen. Ledverlichting kan dan weer extra sfeer creëren. Ontdek de mogelijkheden.

  • Verandazonwering
    Een verandazonwering bovenop de Piazza zorgt in de zomermaanden voor extra comfort. Zo blijft het ook bij heel warm weer toch aangenaam onder uw terrasoverkapping.
  • Zonwerende en windvaste screens
    Het is ook mogelijk uw terrasoverkapping uit te rusten met zonwerende en windvaste screens. Zo bepaalt u zelf hoeveel zon u wilt en bent u meteen ook extra beschermd tegen de wind.
  • Verlichting
    De juiste sfeer creëren en tot in de late uurtjes genieten van uw terrasoverkapping? Met onze duurzame ledverlichting maakt u van uw terras een echte eyecatcher.

Vrijblijvend advies of offerte?

Rollvolet, uw expert in terrasoverkappingen, zonwering en poorten sinds 1920

Neem contact op

Vaste terrasoverkapping plaatsen?
Wij staan voor u klaar.

Overweegt u de plaatsing van een vaste terrasoverkapping? Kom dan gerust kennismaken in onze toonzaal of vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag uw gratis offerte

Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, gif, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.