Rolgordijnen op maat

Wilt u kwalitatieve rolgordijnen laten plaatsen? Dan bent u bij zonwering specialist Rollvolet aan het juiste adres. Strak, tijdloos of landelijk? De rolgordijnen van Rollvolet toveren uw leef- of werkruimte om tot een aangename en gezellige plaats. Want met de bijna onbeperkte kleuren en de tientallen designs gaan onze zonwerende gordijnen met elk interieur samen.

Maximale transparantie voor in de woonruimte of volledig verduisterende rolgordijnen voor uw slaapkamer? Graag adviseren we u bij het kiezen van het geschikte doek.

Rolgordijnen op maat voor iedereen en overal

Wilt u gewoon wat privacy? Of wilt u ook warmte en licht weren? Samen met u kiezen we welke rolgordijnen aan uw eisen tegemoetkomen. Onze standaarddoeken laten het licht door, maar geven geen inkijk. Met een coating erop houden ze ook het licht tegen. Ideaal voor slaapkamers of bureaus. Met een screendoek houdt u de warmte buiten en filtert u het licht.

Rolgordijnen voor grote raampartijen? Wij maken uw rolgordijnen op maat tot een oppervlakte van 15 m², met een maximum breedte van 5 m of hoogte van 6 m

Duorolgordijnen

Regel lichtinval en privacy met multifunctionele duorolgordijnen!

Een duorolgordijn bestaat uit over mekaar schuivende horizontale stroken van afwisselend volledig lichtdoorlatend materiaal en van stof die het licht tempert of volledig verduistert. Waar gewone rolgordijnen enkel open of dicht kunnen, kan je met een duorolgordijn eindeloos spelen met de lichttoetreding en de doorkijk.

Elektrisch rolgordijnen

Rolgordijnen worden standaard uitgevoerd met een kwalitatieve manuele bedieningsketting. Maar wist u dat u uw nieuwe rolgordijnen op maat ook kan laten automatiseren bij Rollvolet? Een uiterst kleine motor wordt weggewerkt in de buis van de rolgordijnen zodat deze volledig verborgen is . Voor de bediening bieden we u de keuze tussen een eenvoudige schakelaar of afstandsbediening. Met één druk op de knop brengt u uw rolgordijnen de gewenste positie brengt. Van comfort gesproken!

Vrijblijvend advies of offerte?

Rollvolet, uw expert in rolgordijnen, zonwering en poorten sinds 1920

Neem contact op

Rolgordijnen plaatsen?
Wij staan voor u klaar.

Overweegt u de plaatsing van rolgordijnen? Kom dan gerust kennismaken in onze toonzaal of vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag uw gratis offerte

Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, gif, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.