Verandazonwering

U heeft een veranda maar nog geen verandazonwering? Dan weet u zeker en vast dat het soms onaangenaam warm kan worden of dat het licht zo sterk is dat het gewoon niet meer gezellig is.

Met een verandazonwering verhoogt u dan aanzienlijk het comfort in uw veranda, pergola of terrasoverkapping.
Wilt u dat uw veranda ook in de zomer het gezelligste plekje in uw woning blijft en de warmte en verblindend zonlicht buiten blijven? Doe dan beroep op de jarenlange ervaring van Rollvolet, wij plaatsen dan een kwalitatieve maar betaalbare verandazonwering.

Uw verandazonwering op maat gemaakt

Iedere veranda is anders, maar niets is onmogelijk voor Rollvolet.
Heeft u een veranda of pergola met een dakoppervlakte van minder dan 15m2 dan volstaat één enkele zonwering. De verandazonwering wordt dan boven op uw veranda of pergola geplaatst. Het doek glijdt over het dak en houdt de zonnestralen tegen. Hebt u een grotere veranda? Geen probleem dan koppelen of monteren we meerdere zonweringen eenvoudig aan elkaar.

En met de RAL-kleuren voor de profielen en de verschillende tinten in doeken zit onze verandazonwering elke veranda als gegoten.
De zonwerende doeken in polyestertextiel zijn bovendien van de hoogste kwaliteit en beschermen u optimaal tegen warmte en UV-stralen. Zo kan u jarenlang genieten van uw verandazonwering zonder zorgen!

Verandazonwering automatisatie

De bediening van uw verandazonwering? Die gebeurt altijd elektrisch. Via een vaste schakelaar of met een heel compacte afstandsbediening.

Wilt u bij uw thuiskomst een aangename veranda of pergola? Vraag dan naar de zon- en windautomaat. Eén druk op de knop beschermt uw veranda tegen oververhitting – ook wanneer u niet thuis bent.

  • Simpel en eenvoudig: een draai-, druk- of sleutelschakelaar.
  • Vanuit uw luie zetel: met een afstandsbediening.
  • Volautomatisch: een tijdsklok of zonnesensor.
  • Windautomaat

 

Wilt u meer weten over onze elektrische verandazonwering? Kom langs in onze showroom of neem vrijvlijvend contact voor een offerte of een afspraak.

Vrijblijvend advies of offerte?

Rollvolet, uw expert in verandazonwering, zonwering en poorten sinds 1920

Neem contact op

Verandazonwering plaatsen?
Wij staan voor u klaar.

Overweegt u de plaatsing van verandazonwering? Kom dan gerust kennismaken in onze toonzaal of vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag uw gratis offerte

Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, gif, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.