Lamellendak met beweegbare lamellen

Met een lamellendak creëert u een flexibele en schaduwrijke buitenruimte waar u maar wilt. Vanachter in de tuin, op uw dakterras of tegen de gevel van uw woning gemonteerd? Het kan allemaal met deze stijlvolle terrasoverkapping.

De maximale afmeting van ons lamellendak is 6 x 4 meter maar voor grotere terrassen kan deze overkapping zowel in de breedte als diepte gekoppeld worden.

De beweegbare aluminium lamellen zijn 125 graden roteerbaar zodat u zelf optimaal de zonwering kan instellen. In volledig gesloten toestand biedt het lamellendak u een optimale bescherming tegen zon en regen. Sfeervolle ledverlichting en andere opties zoals windvaste screens voor nog meer comfort behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Lamellendak: uw flexibele terrasoverkapping

Ons lamellendak Altera is een kruising tussen een zonwering en een terrasoverkapping grotendeels vervaardigd uit aluminium profielen. Zonwerend, maar ook waterwerend én uiterst duurzaam. Bekijk nu de video

  • Zéér robuust en duurzaam
  • 125° Roterende lamellen
  • Naast zonwerend, ook waterwerend
  • Uit te breiden met ledverlichting
  • Uit te breiden met verticale zonwering (Solidscreen) als zon- en/of windscherm

Meer weten over onze Lamellendaken?

Alle mogelijkheden in een handig overzicht.

Bekijk brochure

Lamellendak plaatsen?
Wij staan voor u klaar.

Overweegt u de plaatsing van een lamellendak? Kom dan gerust kennismaken in onze toonzaal of vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag uw gratis offerte

Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, gif, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.