Verticale lamellen op maat

Verticale lamellen worden steeds populairder als binnenzonwering en terecht! Op maat gemaakte verticale lamellen of reepgordijnen van het merk Louverdrape combineren immers functionaliteit, esthetiek en kwaliteit. Ze laten u toe te spelen met de lichtinval en zo de perfecte sfeer te creëren. De keuze in kleuren en motieven is onbeperkt.

 

Wij maken zowel verticale lamellen in kunststof als textiel- en aluminiumlamellen. Gewone rechthoekige ramen, gebogen ramen of andere vormen? Geen probleem, de Louverdrape lamellen passen bij alle ramen.

Speel met licht dankzij verticale lamellen

Dankzij onze verticale lamellen regelt u zelf eenvoudig de lichtintensiteit en sfeer in de ruimte. Ook de openingsfactor van de lamellen kan u zelf bepalen. Indien u graag vooral warmte en licht wilt in uw woning, dan kiest u voor een open en licht weefsel. Te hevige zonnestralen buiten houden? Dan zijn onze verticale lamellen met een gesloten structuur of in een dikkere stof de geschikte oplossing voor uw zonwering.

Verticale lamellen, combineer esthetiek en functionaliteit.

Verticale lamellen zijn de perfecte zonwering voor uw woning of kantoor. Ze reflecteren tot maar liefst 80% van de zon en warmte en zorgen ook voor meer privacy op plaatsen waar u geen inkijk wenst.

Voor uw comfort kunnen we uw verticale lamellen voorzien van een elektrisch bediening. Met één druk op de knop kan u met een schakelaar of afstandsbediening de perfecte sfeer en lichtinval creëeren in uw ruimte. Manuele bediening met een koord is uiteraard ook mogelijk.

  • Functioneel, zonwerend en energiebesparend
  • Esthetisch, speel met de lichtinval
  • Maatwerk, alle raamvormen zijn mogelijk
  • Manuele of automatische bediening
  • Grote keuze in materiaal, kleur en motieven

Vrijblijvend advies of offerte?

Rollvolet, uw expert in verticale lamellen, zonwering en poorten sinds 1920

Neem contact op

Verticale lamellen plaatsen?
Wij staan voor u klaar.

Overweegt u de plaatsing van verticale lamellen? Kom dan gerust kennismaken in onze toonzaal of vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag uw gratis offerte

Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, gif, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.