Vliegenramen op maat

Vliegenramen op maat laten maken?

Rollvolet maakt uw inzethorren, hordeuren voor schuiframen, plissé hordeuren, scharnierende hordeuren en oprolbare horren volledig op maat. In de beste materialen: een frame uit aluminium met een sterk gaas. De kleur? Laat ons de tint van uw ramen weten. Wij verven uw inzethor in identiek dezelfde of best aansluitende kleur. Zo passen uw vliegenramen of deuren perfect bij uw woning.

Wilt u ook ongestoord de ramen openzetten om te genieten van de buitenlucht, maar dan zonder al die vliegen, muggen en andere insecten?

Vraag nu uw offerte voor vliegenramen op maat.

Inzethor, voorzet vliegenraam op maat

Insecten buiten houden en niet het hele jaar door een vliegenraam voor uw raam? Dan is de inzethor wat u zoekt. Bij warm weer plaatst u het vliegenraam voor uw raam. Bij koud weer bergt u de inzethor eenvoudig en snel op in uw kelder, garage of op zolder.

We maken uw vliegenraam extra stevig maar liefst 2,5 cm dik. Hebt u rolluiken? Geen probleem. Dan passen we de dikte aan. Een inzethor van 1,2 cm past perfect tussen uw raam en uw luik. Uw rolluik openen en sluiten? Dat gaat ook met een inzethor van Rollvolet vlotjes.

Schuivende hordeur: vliegenraam voor schuifraam

Vliegenramen op maat voor uw schuiframen laten maken?

Met een schuivende hordeur kiest u voor optimaal gebruiksgemak. Uw vliegendeur op maat past precies in rails die we boven en onder uw schuifraam monteren. Onderaan rust uw schuivende hordeur op wieltjes. Zo opent en sluit u ze vlotjes. Met een onopvallend profiel op uw muur en een borstel dichten we ze volledig af. Wilt u in de winter niet door muggengaas naar buiten kijken? U heft uw schuivende hordeur heel simpel uit de rails. Graag dezelfde kleur voor uw vliegenraam als uw schuifraam? Bij Rollvolet lakken we uw horren in uw kleur naar keuze.

Plissé hordeur

Op zoek naar vliegenramen die uw zicht niet belemmeren? En die u tijdens de winter ook niet moet opbergen? Kies dan voor de plissé hordeur.

Bij een plissé hordeur zit het muggengaas in een cassette op uw deur of schuifraam. U opent of sluit ze als een accordeon. In elke stand die u wilt. Zo moet u ze niet altijd volledig openen, als u naar buiten gaat of binnenkomt.. De verticale lijst van uw plissé hordeur installeren we op uw raam of deur. Die cassette houden we zo klein als nodig is. En we geven ze dezelfde kleur als uw buitenschrijnwerk. Zo is uw plissé hordeur bijna onzichtbaar voor het blote oog. Zeker als ze niet in gebruik is.

Plisse hordeur
hordeur

Draaiende hordeur

Hoeveel keer per dag opent u uw voor- of achterdeur? Enkele keren? Tientallen keren? Op warme dagen laat u dan elke keer enkele ongenode gasten mee binnen: muggen, vliegen en andere insecten. Met een draaiende hordeur maakt u daarmee voorgoed komaf. Op een broeiend hete dag zet u ’s avonds met plezier uw deur weer open als afkoeling.

Een draaiende hordeur past in bijna elke deuropening. De scharnieren monteren we op de hordeur. Met de magneten op uw deur, raam of muur blijft uw draaiende hordeur altijd goed gesloten, zelfs bij de sterkste rukwinden.

Vrijblijvend advies of offerte?

Een vraag over onze instectenwering, prijzen of service? Ons team staat voor u klaar.

Neem contact op

Insectenwering plaatsen?
Wij staan voor u klaar.

Overweegt u de plaatsing van instectenwering? Kom dan gerust kennismaken in onze toonzaal of vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag uw gratis offerte

Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, gif, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.