Vrijstaande zonwering Cubola

Op zoek naar een vrijstaande zonwering of terrasoverkapping? Maak dan kennis met onze Cubola zonwering. Deze moderne en strakke buitenzonwering kan zowel dienen als terrasoverkapping aan de woning als verder in de tuin geplaatst worden om een gezellige zithoek te creëren.

En de vrijstaande Cubola is ideaal om optimaal van uw tuin of terras te genieten. Hij brengt schaduw, ook op de moeilijkste plaatsen. En wilt u toch volop profiteren van de zon? De vrijstaande Cubola is de enige horizontale zonwering waarbij het doek volledig uit het zicht verdwijnt.

Cubola zonwering, uniek in zijn soort

Wat is er zo speciaal aan de vrijstaande Cubola? Het horizontale doek bestaat uit twee delen. Wilt u ook bij laagstaande zon van de schaduw genieten? Dan regelt u gewoon de helling van uw terrasoverkapping. En met een windscreen beschermt u ook de zijkanten tegen de wind én de zon. Deze terrasoverkapping komt automatisch met twee motoren: de ene rolt het achterste deel van het doek op en uit, de andere beweegt het voorste deel naar beneden en omhoog. De afstandsbediening regelt dat met het grootste gemak.

Vrijstaande zonwering

Cubola, praktische elegantie, overal toepasbaar.

De vrijstaande Cubola meet maximaal zes bij vier meter en geeft dus in totaal 24 m² schaduw. Het unieke eraan? Aan elke zijde koppelt u heel eenvoudig een andere vrijstaande Cubola vast. Zo krijgt u een grote terrasoverkapping. Ideaal voor horecazaken of terrassen waar zonnetenten geen optie zijn. Het moderne, strakke en stijlvolle systeem monteert u ook tegen uw gevel.

 

Ontdek alle mogelijkheden van de vrijstaande Cubola.

Meer weten over de Cubola Terrasoverkapping?

Alle mogelijkheden de Cubola in een handig overzicht.

Bekijk Brochure

Vrijstaande zonwering Cubola plaatsen?
Wij staan voor u klaar.

Overweegt u de plaatsing van een vrijstaande zonwering Cubola? Kom dan gerust kennismaken in onze toonzaal of vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag uw gratis offerte

Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, gif, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.