Elektrische rolluiken plaatsen?

Steeds meer van onze klanten kiezen bij het plaatsen van rolluiken meteen voor elektrische rolluiken. Logisch ook, want elektrische rolluiken maken je woning comfortabeler en veiliger.
Naast de voordelen van traditionele rolluiken zoals beveiliging, isolatie en privacy is het grootste voordeel van elektrische rolluiken het gebruikscomfort. De rolluiken worden immers volledig geautomatiseerd waardoor ze super makkelijk te bedienen zijn. Ook voor het automatiseren van uw bestaande rolluiken, poort of zonwering kan u bij ons terecht.

Bij Rollvolet worden alle rolluiken vervaardigd in onze eigen ateliers en dit al sinds 1920. Kom dus gerust de kwaliteit van onze zelf ontdekken in onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte.

Welke motor voor de aandrijving van uw elektrische rolluiken?

Wij werken steeds met buismotoren van Europese topkwaliteit : krachtig, betrouwbaar en (bijna) geruisloos. Bovendien zijn onze rolluikmotoren makkelijk te integreren in uw bestaande rolluiken.
Wilt u uw bestaande rolluiken automatiseren of elektrisch maken? Dan bent u bij Rollvolet aan het juiste adres. We vervangen dan het manuele oprolmechanisme door een buismotor. Vervolgens zorgen onze specialisten voor de juiste afstelling van de motor en de installatie van de door u gekozen bediening. De rolluikmotor kan optioneel ook uitgerust worden met een hindernisherkenning, beveiliging tegen aanvriezen en een noodhandbediening.

Bediening elektrische rolluiken

Welk soort bediening stuurt uw buismotor het beste aan? Dat kiest u zelf naargelang van het comfort dat u wilt. Simpel en eenvoudig: een draai-, druk- of sleutelschakelaar. Vanuit uw luie zetel: met een afstandsbediening. Extra veilig: een codeklavier. Volautomatisch: een tijdsklok of zonnesensor. Of vanop eender welke plaats ter wereld via uw smartphone of tablet.

  • Simpel en eenvoudig: een draai-, druk- of sleutelschakelaar.
  • Vanuit uw luie zetel: met een afstandsbediening.
  • Extra veilig: een codeklavier.
  • Volautomatisch: een tijdsklok of zonsensor.
  • Vanop eender welke plaats ter wereld via uw smartphone of tablet.

 

Ook uw bestaande rolluiken automatiseren kan zonder problemen en zonder dat hier ingrijpende werken voor nodig zijn.

Fabrikant van Rolluiken sinds 1920

Familiaal karakter

Ijzersterke producten en garanties

Betaalbare topkwaliteit

Vrijblijvend advies of offerte?

Rollvolet, uw expert in rolluiken, zonwering en poorten sinds 1920

Neem contact op

Elektrische rolluiken?

Nieuwe elektrische rolluiken laten plaatsen of uw bestaande rolluiken automatiseren? Ons team staat klaar voor u met degelijk advies en/of een gratis offerte.
Neem gerust contact.

Vraag uw gratis offerte

Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, gif, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.